MENÜ

Ebben a lovas játékban több szám van. 1. díjugratás 2. díjlovaglás 3. military. Szintek is vannak. Easy, Normal, Hard. Magyarra lefordítva: Könnyű, Normál, Nehéz. Elsőnek csak a könnyűn indulhatsz. Ahogy túljotuttál egy szinten, új cuccokat tehetsz a lovasra és a lóra. Vannak ponthatárok is. /Nekem ez a kedvenc lovas játékom/

http://www.agame.com/cimg/thumbnails/100X75/5/5/149555/20101203085353_Horse-Eventing-2.jpgMegjelent a második része is, a Horse Eventing 2. Minden ugyanez, csak jóval fejlettebb.

Lovas kirakó =)

Ebben a lovas játékban szintek vannak. 1. 2. 3. 4.... és nem tudom meddig mert én csak a 3. szint végéig jutottam el. Elsőnek hordókat másodszorra traktor gumit harmadszorra egy nagy rakás követ kell átugratni. Összesen 3 élet van. Minden szintbe bejön minden akadály. Illetve elsőnek csak egyféle másodszorra kétféle és így tovább.

Díjugrató lovas online fiús és lányosAhogy betölt a játék, be kell menned az istállóba. (Kattints az istálló ajtajára) 3 ló közül választhatsz. Színüket is megválaszthatod, de csak abból választhatsz amelyiket kiadja. Felszerelheted a lovadat, a felszerelés színét is megadhatod. A lovast is ugyan így felkíszítheted. Ezután ki kell menned az istálóból (ezt úgy érheted el, hogy az istálló ajtajára kattintasz) Miután kijössz, van egy tábla amin egy nyíl van. Arra rákattintasz és kell választanod egy pályát, amit végig viszel. A ló a jobbra nyíllal gyorsít, a bal nyíllal lassít. A space-el ugrat.

Petya, a póni lovas onlineEbben a játékban Petya, a póni vagy te. A patkókat kell felvenned, ha kiad pittyegve kukoricát, almát vagy répát vagy bármi mást fel kell venned, de nem kötelező. A mozgó "emberkéket" jobb ha kikerülöd, megöl. 3 életed van.

http://www.newyorkgamez.com/images/barbie09.jpgEbben a játékban kancát és csikóját díszíthetjük, dekorálhatjuk. Mindig mást ad be. Majd lent kiad egy nyilat, arra kell kattintani. A végén le fényképeződnek.http://www.lovasjatekok.com/kepek/lovasjatek01.jpgEzt a játékot csak haladóknak ajánljuk! Az irányítása nagyon nehéz, felülnézetes. Irányítani a nyilakkal lehet, és csak 30mp áll rendelkezésedre, hogy átszáguldj a pályán, hibátlanul.

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/ami-paci/feltolt/a_lo_es_az_akadalyok-1.jpgAmint betöltődik a játék, választanod kell egy lovat, utána egy lovast. A Jobbra nyíllal gyorsít, a balra nyíllal lassít, míg a felfelé nyíllal ugrik. Ha nagyobb akadályt szeretnénk átugrani, egyszerre kell nyomni a JOBB+FEL nyilat.

http://digitaltools.node3000.com/wp-content/feltolt/2009/robot-unicorn-attack.pngItt egy unikornissal játszhatsz, aki szivárvány színben pompázik. Z betűvel indíthatod el a játékot, s ezzel is ugrasz. Az X billentyűvel pedig a kődarabokat lőheted szét. Felfelé nyíllal ugrik.

http://yadayada.hex.com.br/wp-content/DragonFable.gifEbben a játékban a lovad segítségével kell megküzdened egy sárkány ellen. Az egered mozgatásával célzol, ha a bal gombot nyomod meg, okádhatsz tüzet is! Még nehezít, hogy a lovad lába elé is kell figyelned, mert akadályok azok vannak, nem is kevés. Jobbra-Balra nyíllal kerül, míg a felfelé gombbal ugrik.

Saját pónim versenye lóverseny játékEz egy német nyelvű játék. Először valamit mond a lány, meg a póni. Ezeket ki X-elheted.Lent vannak német szavak. Ott rá kell kattintani arra, hogy Anzeigen. Kiad egy csomó ló nevet. Azokra kattintva nézheted meg, melyik ló milyen. Ha megtaláltad, melyik a számodra legkedvesebb szín, kattints az Annehmen-ra. Ki ír valamit. Ezzel nem kell foglalkozni. Katt az OK-ra. Ott van a ló neve. Ezt ki lehet törölni, és újat beírni. Utána a lány megint mond valamit, és tovább az OK-ra. Kattints oda, hogy TURNIER. Itt edzeni tudod a lovadat. A nyilakkal mozogsz, a Space gombbal pedig ugrasz.

Díjugrató lovas online 2 online játék Nehéz játék, mert a ló elég gyors. Láthatod, hogy Speed. Ez a gyorsaság. Ha teknősön van, lassú. (kis akadályhoz ajánlott), ha a nyúlon, akkor gyors (nagy akadályhoz ajánlott). Váltani, hogy gyors-vagy lassú szeretnél lenni, a BAL-JOBB nyíllal lehet. Csak egy pálya van. 

Menü

Hírek

  • Teljes változás!!!
    2010-12-17 19:49:11

    Az oldal teljes változáson megy keresztül! Nem könyvből írok, hanem -mint régebben-, újra extrák, játékok, fejlécek... stb. lesz.:)

Asztali nézet